Velkommen til Hybriddagar 15.-24. mars

Ein hybrid frå Toyota er like komfortabel å køyre som å eige. Den er sjølvladande, stillegåande og vert levert med trinnlaus automatgir som sikrar heilt jamn akselerasjon. No er det Hybriddagar, med ekstra gode prisar på alle våre hybridar.

SJØLVLADANDE:
Ladar medan du køyrer

STILLEGÅANDE:
Elektrisk halvparten av tida

JAMN AKSELERASJON:
CVT automatgir er standard

Auris Touring Sports Hybrid

Frå 329.500,-*
Privatleie  2.795,-/mnd.*

Auris Touring Sports er ei stasjonsvogn du kan glede deg til å køyre. Modellen tilbys med Toyotas kjente hybridteknologi og med forskjellige bensinmotorar slik at du kan finne den motoriseringa som er perfekt for deg.

Yaris Hybrid

Frå 235.400,-*
Privatleie  1.995,-/mnd.*

Den nye Yaris har noko smittsomt forfriskande over seg. Den kjem i attraktive lakkfargar, har moderne linjer og avansert utstyr som ikkje berre sikrar ein komfortabel køyreoppleving utan stress, men den gjer også sjølv kvardagens køyreturer til ein god avveksling.

Toyota C-HR

Frå 331.900,-*
Privatleie  2.995,-/mnd.*

Med sitt særprega crossover-design og spennande hybridteknologi, er den heilt nye Toyota C-HR som skapt for ein moderne, aktiv livsstil. Finn deg til rette bak rattet i den nye Toyota C-HR.

Hybridar frå Toyota har god framkommelegheit, blir varme i ein fei og startar lett i kulda. 

” Jeg har aldri hatt problemer med å komme meg opp og fram. Rett og slett en skikkelig god bil på vinteren.”

- Catharina, Drammen, Yaris

Takka vere eit intelligent antispinnsystem og ein helt spesiell girkasse har Toyotas hybridar særs god framkommelegheit på glatt føre.

“Varmeapparatet er utrolig bra. Det handler om smart teknologi. De sender kjølevæska til eksosanlegget og drar nytte av varmen derfra."

- Tom Arne, Kløfta, Toyota C-HR

Hybridane er utstyrt med ein eksosvarmegjenvinnar som fungerer som ei varmepumpe. Det betyr raskt varm bil og lågare drivstofforbruk.

“Å få start på en Toyota i kulda har jeg aldri hatt noen problemer med – de starter alltid. Hybriden er ikke noe unntak, starter alltid på første forsøk, samme om det er 30 blå.”

- Tom Arne, Kløfta, Toyota C-HR

Med ein kraftig startmotor og hybridbatteriet som startbatteri, startar Toyotas hybridar på første forsøk, også i 30 minus.