Prius Plug-in Hybrid

Serviceavtale 3år/45.000km inkludert!

Kjør lengre for mindre

Siden de fleste i gjennomsnitt kjører mindre enn 45 km daglig, vil mange kunne kjøre mesteparten av turene sine i elektrisk modus, og jo oftere du lader bilen, desto større blir besparelsene på bensinregningen.

Optimalisert ytelse

Einestående drivstoffeffektivitet, låge CO2-utslepp og høge ytelsar er resultat av ein kombinasjon av banebrytande teknologi, effektiv aerodynamikk og material med låg vekt.

 

Lad opp med solenergi

Det avanserte solcellepanelet på taket driv ikkje berre elektroniske system i bilen mens den køyrer, det bidreg også med ladestraum når bilen står parkert.

Ikonisk design

Alle deler av det karakteristiske eksteriøret er designa for å bidra til eineståande aerodynamiske eigenskapar og betre ytelsar. Prius Pug-in Hybrid kjenner på dei myke, avrunda linjene og formene, dei avanserte teknologiane og banebrytande innovasjonane.

iKøyr lengre for mindre

Den elektriske rekkevidda er meir enn dobla til over 50 km og maksimal elektrisk hastigheit er auka frå 85 til 135 km/t. Dei fleste har ein dagleg køyrelengde som i gjennomsnitt er mindre enn 50 km, og dermed kan dei fleste turane køyrast i elbil-modus.

Jo oftare du ladar opp batteriet, desto større blir besparingane dine. Nye Prius Plug-in Hybrid representerer eit stort sprang framover gjennom betre effektivitet, køyreeigenskapar, innovasjon og design

Leiande Plug-in-hybrid teknologi

I hjarte av nye Prius Plug-in Hybrid finn du den siste generasjonen av Toyotas avanserte Plug-in teknologi. Den tilbyr to bilar i éin: Ein endå meir sofistikert fullhybrid, samt mulegheiten til å køyre elektrisk meir enn dobbelt så langt som førre generasjon. Den betydeleg auka elektriske rekkevidda er basert på teknologiske nyvinningar i tre nøkkelområder: optimal batteriutvikling, maksimering av elektrisk køyring og forkorting av ladetida.

Heilt nytt klimaanlegg

Det nye klimaanlegget vert drive av ein gassinjeksjons-varmepumpe, som vil gi varme til kupéen i temperaturar ned til -10 grader utan å starte bensinmotoren, og er såleis med på å sikre god elektrisk rekkevidde på vinterstid. En gassinjeksjons-mekanisme sikrar at varmeeffekten er høg sjølv når temperaturen er låg. 

Teknologi som skapar fortrinn

I den avanserte kupeen i Prius Plug-in Hybrid, finn du ein trådlaus telefonladar i midtkonsollen. Den lar deg lade kompatible smarttelefonar utan bruk av kabel. Eit fargedisplay på frontruta viser deg viktig informasjon under køyring slik at du har oversikt utan at du må ta blikket av vegen.

Toyota Safety Sense

Tryggleik er sett i høgsete også i Prius Plug-in Hybrid. Den nye modellen er utstyrt med Toyota Safety Sense: Avanserte sikkerhetsteknologiar, aktive og passive system som aukar tryggleiken for deg og dine passasjerar.

Blant sikkerheitsteknologiane finn du: Kollisjonsvern (med fotgjengergjenkjennelse), adaptiv fartsholdar, filskiftvarsling med rattkontroll, automatiske fjernlys og skiltgjenkjenning. Alt dette bidreg til høgere sikkerheit og redusert risiko for uhell i trafikken.